Wie zijn wij?

Motorrijschool Quispel is een lang gekoesterde droom van mij, Timon Quispel, eigenaar van Quispel Motoren in Deurne, die ik nu eindelijk kan verwezenlijken!

Hoe is het begonnen?

In 1992 is mijn passie voor motoren ontstaan toen ik bij BMW Nederland mocht gaan sleutelen aan BMW-motoren. Daar kocht ik ook mijn eerste tweedehands BMW motor, een k75rt die ik daar opnieuw gereviseerd en gerestaureerd heb. Na enkele jaren ben ik gaan werken bij Motorcentrum de Locht die toen nog officieel BMW-dealer was. In die tijd begon ik al een beetje zelf te handelen in motoren.

Quispel Motoren

Na ook nog een aantal jaren bij Motoport Westerhoven te hebben gewerkt, ben ik In 2004 voor mezelf begonnen met mijn eigen motorzaak Quispel Motoren. Vanaf de start van Quispel Motoren hebben we de werkplaats open gelaten zodat iedereen kan zien en beleven hoe we de motoren onderhanden nemen. Onze instelling is open en transparant waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Het idee voor een motorrijschool

Na een aantal jaren begon zich bij mij het idee te ontstaan om bij de motorzaak een eigen rijschool te starten om zo mijn passie voor het motorrijden te kunnen delen. Maar ook daarbij wilde ik alleen maar een rijschool die zich evenals mijn motorzaak onderscheidt in kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus geen prijsvechter, maar een rijschool waar je behalve het behalen van je ‘papiertje’ ook echt leert motorrijden zodat je met zelfvertrouwen en veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Maar waar haal je een instructeur vandaan die dit kan verwezenlijken?

Die instructeur hebben we gevonden . . . Motorrijschool Quispel is een feit!

Gerard van der Sloot, KNMV gediplomeerd instructeur, is onder de naam ‘Prof on The Road’ gestart als zelfstandig instructeur. Naast het opleiden van motorrijders tot motorinstructeur bij De Verkeersacademie in Nieuwegein, komt hij ook bij Motorrijschool Quispel de lessen verzorgen. Met zijn enorme passie voor motorrijden en meer dan 35 jaar en 700.000 km op de teller, een instructeur waar wij trots op zijn ‘in huis’ te hebben. Gerard deelt onze passie en onze visie op wat wij aan een motorrijder willen meegeven. Kwalitatief hoogwaardige lessen waarbij niet alleen voertuigbeheersing en verkeersdeelname centraal staan, maar waarin gevaarherkenning en risicomijdend rijden bijgebracht worden zodat je veilig de weg op kunt als je je motorrijbewijs bij Motorrijschool Quispel gehaald hebt.

Wil je alvast kennismaken met jouw instructeur?

Wil je weten wat een KNMV-instructeur jou extra biedt?