Onze specials

Motorrijschool Quispel biedt naast de ‘gewone’ motorrijlessen ook speciale trainingen. Daarbij proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de verschillende wensen van onze klanten.

DE TRY OUT

Zou je graag willen motorrijden maar ben je er niet zeker over of het wel iets voor je is? Je kunt bij ons ook een try-out doen. Je gaat nog niet de weg op, maar op een terrein leer je de basisvaardigheden van het motorrijden. Gedurende deze proefles van 90 minuten, kun je ervaren hoe het is om motor te rijden. Daarnaast krijgt onze instructeur een goed beeld van jou als motorrijder en kan hij aan het einde van de Try-out ongeveer inschatten hoeveel lessen je nodig zal hebben om je op te leiden voor je rijbewijs.
Om deel te mogen nemen aan de try-out moet je overigens wel in het bezit zijn van een B rijbewijs! (autorijbewijs) en minimaal 21 jaar zijn

BACK ON THE BIKE

Heb je je motorrijbewijs wel, maar al lang niet meer gereden? Of ben je onzeker op de motor en wil je weer meer zelfvertrouwen krijgen op je motor? Dan is onze BACK ON THE BIKE training echt iets voor jou. In overleg met de instructeur wordt gekeken op welk onderdeel jij een stukje extra aandacht en oefening nodig hebt. Afhankelijk van je wensen gaan we op een terrein of op de weg aan de slag. Deze heropstart- training is echt maatwerk. Speciaal voor jou!

Bij aanschaf van je motor bij Quispel motoren

Krijg je de LIKE YOUR BIKE- training van Quispel Motoren cadeau!!!

LIKE YOUR BIKE

Je hebt een andere motor gekocht. Misschien is deze motor een ander type dan je tot nu toe gehad hebt en moet je erg wennen aan het rijgedrag van de machine. Dan raden we je aan deze training te doen. Door 90 minuten deze training in motorbeheersing te doen met jouw nieuwe motor raak je helemaal vertrouwd met je aanwinst en ga je vól zelfvertrouwen de weg op!

LOOK AND LEARN

Bij Motorrijschool Quispel kun je ook een videoles volgen. Je gaat samen met onze instructeur 60 minuten de weg op en je wordt hierbij continu gefilmd. De route zal diverse onderdelen bevatten als het rijden van bochten, het naderen van kruispunten, rijden op de snelweg et cetera. Na afloop van de les bekijk je samen met de instructeur de beelden van hoe jij je gedraagt in verschillende situaties. Hoe is je bochtenlijn? Wat is jouw positie op de weg? Hoe anticipeer je op andere verkeersdeelnemers? Ben je alert op risico’s? Onze instructeur wijst je op wat je kunt verbeteren en hoe. Een ontzettend nuttige en leerzame les waar je ook als ervaren rijder veel profijt van hebt.