Waarom kiezen voor motorrijschool Quispel?

ONZE MOTORRIJLESSEN: ‘MEER WAAR VOOR JE GELD!’

Een motorrijles bij Motorrijschool Quispel duurt 1 ½ uur. Genoeg tijd om te oefenen en kennis en ervaring op te doen, maar niet te lang waardoor je te vermoeid raakt en dus minder oppikt. Tussen jouw les en de les van de volgende leerling zit altijd een kwartier zodat de instructeur meteen bij aanvang van je les ook echt met jou aan de slag gaat en aan het einde van je les nog even kan evalueren hoe je les ging, welke vorderingen je hebt gemaakt en hoe je je thuis op de volgende les kunt voorbereiden.

Onze instructeur stelt een duidelijk plan met je op zodat je precies weet in welke les je wát gaat doen en hij houdt je vorderingen precies bij. Heb je moeite met bepaalde onderdelen, dan zal hij hier extra aandacht aan besteden zodat je uiteindelijk op elk onderdeel zeker van jezelf wordt. Laat dat maar aan hem over!

Ga je de weg op, dan rijdt onze instructeur altijd op zijn eigen motor achter je aan. Hij volgt dus nooit in een auto! Dit is niet alleen een vereiste voor een KNMV gediplomeerd instructeur, wij zijn ook van mening dat de instructeur alleen op die manier ook goed de beleving van de leerling op de motor aanvoelt. Denk hierbij aan weersomstandigheden, staat van de weg et cetera. Ook de instructeur zal hierop anticiperen in je les.

Tijdens de lessen krijg je van onze instructeur ook allerlei tips over hoe je veiliger kunt rijden, wanneer je extra alert moet zijn, waarom je bepaalde dingen juist wel of niet moet doen. Bovendien wordt elke les op de weg gefilmd door de camera’s die op de motor van de instructeur zijn bevestigd. Hierdoor zijn situaties die zich hebben voorgedaan altijd achteraf te bekijken als dit nodig is, en kan de instructeur die situatie en jouw gedrag van dat moment met je bespreken. Jezelf terugzien is soms veel effectiever dan dat het in woorden uitgelegd wordt.

Wat kost je motorrijbewijs bij ons?

Misschien wat meer dan bij een ander, maar misschien ook wel minder. Bij Motorrijschool Quispel gaan we er niet voor om ‘de goedkoopste’ te zijn. Wij gaan voor kwaliteit en veiligheid en streven ernaar ‘één van de beste motorrijscholen’ te zijn. Daarbij kun je rekenen op eerlijke prijzen voor onze lessen. Onze starterspakketten zijn uitgegaan van een gemiddeld aantal lessen dat iemand nodig heeft voor het behalen van het motorrijbewijs. Het kan best zijn dat jij meer lessen nodig hebt, of misschien juist minder. Om die reden maken wij in de starterspakketten al onderscheid in het beginnerspakket en het gevorderdenpakket (voor personen die bijvoorbeeld al gecrosst hebben of ervaring hebben met schakelbrommers).

Onze instructeur kan na de eerste les ongeveer inschatten hoeveel lessen je nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Dat is voor ieder persoon weer anders en is o.a. afhankelijk van je inzicht in het verkeer, je aanleg voor het beheersen van een motor (misschien heb je al ervaring op een crossmotor) en van de snelheid waarmee je dingen oppikt. Maar hoe jij ook bent, iedereen kan bij ons het motorrijbewijs halen en wij zullen er alles aan doen om voor jou van elke les ‘een beleving’ te maken! Wij willen je pas voor het examen op laten gaan als jíj daar klaar voor bent en een goede kans van slagen hebt omdat je goed en veilig motor rijdt!

Kortom: bij motorrijschool Quispel krijg je veel ‘waar voor je geld’!